Hoogwaardige consultancy,
zodat uw projecten niet stranden

B-Critical heeft een ervaren team van consultants en architecten en zijn geaccrediteerd door o.a. Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en Ivanti. B‑Critical consultants zijn door een hoge mate van certificering, competenties en ervaring een autoriteit binnen hun vakgebied en kunnen u helpen om een project succesvol op te leveren. Onze consultants stippelen samen met u de juiste koers uit.

Wij bewaken de juiste koers om doelen te realiseren

B-Critical is gespecialiseerd in het uitvoeren van functionele en/of technische ontwerpen, projectimplementaties, migraties, audits en trainingen. Wij werken in opdracht van eindklanten, maar ook voor System Integrators, Resellers, Hosting Providers en Leveranciers. Naast ervaring met de laatste Microsoft technologieën zoals Azure, Enterprise Mobility en Security, heeft B-Critical diepgaande kennis van Citrix oplossingen als XenApp, XenDesktop, NetScaler, Sharefile, Provisioning Server & XenMobile. Ook VMware, Cisco, Ivanti, Prince II, ITIL, Agile, Scrum en Togaf zijn voor onze specialisten bekend terrein.

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een open en flexibel platform voor cloudcomputing. B-Critical heeft ervaring met de ontwikkeling, implementatie, hosting & infrastructuur in de cloud. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf en ons bewezen stappenplan tijdens een kennismakingsgesprek.

AVG / GDPR

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Wij lichten het toe tijdens de maandelijkse Lunch & Learn sessie.

Applicatie landschap

Door een inventarisatie van het applicatielandschap worden kenmerken in kaart gebracht, zoals aantal gebruikers, aantal incidenten, functionaliteit en kosten van de licenties en beheerinspanning. Wij maken voor u de foto, uiteraard geheel vrijblijvend.

Contact