Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-bc

ICT Consultant Azure en Office 365 – Breukelen – Amsterdam

By 10 juli 2018 No Comments

Introduction

Word jij blij van termen als Office 365, Azure, Exchange online en SharePoint online?
Heb jij ervaring met dergelijke Cloud diensten en oplossingen en geef je graag strategisch en technisch advies aan onze klanten? Dan kom jij binnenkort ons team versterken!

Bij B-Critical vinden wij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk, daarom krijg je een op maat gemaakt opleidingsplan en neem je deel aan technische kennissessies met je collega’s.

Organization

Werken bij B-Critical is vooral leuk en uitdagend. B-Critical is een bedrijf met een persoonlijke en informele cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.
De belangrijkste kernwaarden van B-Critical zijn: Onafhankelijk, Deskundig, Gedreven, Verantwoordelijk, Kwaliteit en Klantgericht.

Wij stimuleren je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij de selectie van opdrachten houden wij altijd rekening met de reistijd, omdat wij vinden dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privétijd!

Function

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een volledige Cloud architectuur voor onze MKB klanten. Samen met onze Functionele Consultant maak je een analyse van de huidige situatie bij de klant en bouwen jullie samen aan mooie oplossingen.

Primair ben je bezig met het ontwerpen van nieuwe infrastructuren waaronder public en hybride Cloud omgevingen. Je zult als specialist regelmatig in de schoenen van een consultant moeten treden en onze klanten adviseren.

Naast de uitwerking en implementatie van de architectuur ben je verantwoordelijk voor de overdracht naar de beheerafdeling. Ondersteuning van de beheerafdeling bij complexe problemen en incidenten vormt hier ook een onderdeel van.

Je bent de technische sparringpartner van de andere IT consultants en adviseert en traint op reguliere basis de collega’s van de beheerafdeling met jouw Office 365 kennis.

Requirements

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn is gedreven, oplossingsgericht, analytisch, creatief en innovatief.

• Een afgeronde hbo-opleiding ICT/Informatica;
• Uitstekende kennis van SharePoint Server en SharePoint Online;
• Uitstekende kennis van Microsoft Office 365 en Azure, je volgt de evolutie van deze producten;
• Brede kennis van alle workloads en (security) functionaliteiten binnen Office 365;
• Vergevorderde kennis van Enterprise Mobility Security (EM&S) binnen Office 365
• Basisbegrip van authenticatie en infrastructuur om een degelijke end-to-end oplossing te
kunnen uitdenken;
• Minimaal 5 jaar concrete development ervaring op SharePoint Server en Office 365 oplossingen en Azure
omgevingen;
• Minimaal 4 jaar relevante ervaring in het ontwerpen van oplossingen voor SharePoint Server en Office 365;
• In het bezit van Microsoft certificaten relevant voor je domein, of bereid deze te behalen;

Offer

Uiteraard krijg je bij B-Critical een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto en een laptop om je vak uit te oefenen. Het werkgebied van B-Critical is heel Nederland, hoewel onze opdrachtgevers zich concentreren rondom de grote steden.

Information

Imre Husen
06-57548980