Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-bc

Solutions Architect – Nederland

By 22 juni 2018 No Comments

Introduction

B-Critical is op zoek naar Solutions Architecten met diepgaande kennis van Microsoft Azure & Amazon Web Services. Als Solutions Architect ben je breed inzetbaar voor opdrachten waar de adoptie van Cloud initiatieven centraal staan.

Organization

Werken bij B-Critical is vooral leuk en uitdagend. B-Critical is een bedrijf met een persoonlijke en informele cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.
De belangrijkste kernwaarden van B-Critical zijn: Onafhankelijk, Deskundig, Gedreven, Verantwoordelijk, Kwaliteit en Klantgericht.
Voor Senior Consultants bestaat binnen B-Critical de mogelijkheid om door te groeien naar een functie van een Solutions Architect of Business Consultant.
Wij stimuleren je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij de selectie van opdrachten houden wij altijd rekening met de reistijd, omdat wij vinden dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privétijd!

Function

Werkzaamheden:
Als Solutions Architect ben je in staat zelfstandig Cloud architecturen op basis van Microsoft Azure en/of AWS te ontwerpen en implementeren voor opdrachtgevers van MKB tot Enterprise.
Afhankelijk van je kennisniveau bestaan de werkzaamheden uit het beschrijven van doelarchitecturen, het maken van analyses, het ontwerpen infrastructuren de realisatie van het geheel.
Tevens vindt je het leuk om tijdens technische sessies, interne trainingen of via ons blog, je kennis te delen met collega’s.

Requirements

Onze ideale nieuwe collega’s voldoen aan de volgende criteria:
• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 10 jaar ervaring binnen de IT-branche
• Goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling (Ned. & Eng.)
• Kennis van Project Management en beheers processen (bijv. IPMA / Prince2)
• Kennis en certificering van TOGAF en Archimate
• Uitstekende kennis en certificering van Microsoft Azure en AWS


Offer

Uiteraard krijg je bij B-Critical een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto en een laptop om je vak uit te oefenen. Het werkgebied van B-Critical is heel Nederland, hoewel onze opdrachtgevers zich concentreren rondom de grote steden.

Information

Imre Husen
088-1991070

Application

recruitment@avance.nl