Uitstekend salaris

Maandelijkse bonus

Auto van de zaak

Persoonlijk opleidingsplan

Onbeperkte studiemogelijkheden

Welkomstgeschenk

HBOICTweb-bc

Senior Consultant – Randstad

By 22 maart 2018 No Comments

Introduction

B-Critical is op zoek naar gedreven en enthousiaste Senior Consultants met diepgaande kennis van Microsoft, Citrix, VMware en/of Cisco. Als Senior Consultant ben je breed inzetbaar voor opdrachten waar Virtualisatie, System Management, Networking en Security centraal staan.

Organization

Werken bij B-Critical is vooral leuk en uitdagend. B-Critical is een bedrijf met een persoonlijke en informele cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling.
De belangrijkste kernwaarden van B-Critical zijn: Onafhankelijk, Deskundig, Gedreven, Verantwoordelijk, Kwaliteit en Klantgericht.
Voor Senior Consultants bestaat binnen B-Critical de mogelijkheid om door te groeien naar een functie van een Solutions Architect of Business Consultant.
Wij stimuleren je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij de selectie van opdrachten houden wij altijd rekening met de reistijd, omdat wij vinden dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privétijd!

Function

Werkzaamheden:
Als Senior Consultant ben je in staat zelfstandig Microsoft, Citrix, VMware en/of Cisco implementaties van MKB tot Enterprise omgevingen te ontwerpen en te implementeren.
Afhankelijk van je kennisniveau bestaan de werkzaamheden uit: audits en analyses, het maken van ontwerpen en implementeren of migreren van veelal virtuele IT infrastructuren.
Tevens vindt je het leuk om tijdens technische sessies, interne trainingen of via ons blog, je kennis te delen met collega’s.

Requirements

Onze ideale nieuwe collega’s voldoen aan de volgende criteria:
• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 10 jaar ervaring binnen de IT-branche
• Goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling (Ned. & Eng.)
• Kennis van Project Management en beheers processen (bijv. IPMA / Prince2)
• Uitstekende kennis en certificering van Microsoft
• Certificering en uitgebreide ervaring van Cisco, Citrix, Ivanti en VMWare

Offer

Uiteraard krijg je bij B-Critical een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto en een laptop om je vak uit te oefenen. Het werkgebied van B-Critical is heel Nederland, hoewel onze opdrachtgevers zich concentreren rondom de grote steden.

Information

Imre Husen
088-1991070