Persberichten

B-Critical vindt aansluiting bij AVANCE ICT Groep Nederland

By 15 februari 2018 No Comments

Na ruim 6 jaar is het tijd voor een nieuw hoofdstuk voor B-Critical. Een hoofdstuk, waarbij wij gewoon doorgaan met het adviseren & implementeren van infrastructuren voor onze klanten. Waarbij we evengoed organisaties met 30 of 30.000 werkplekken ondersteunen richting een optimale gebruikerservaring, zowel in een private, public of hybrid cloud en waarbij onze expertise rondom Microsoft, Azure, Citrix, VMware. Ivanti en Cisco strategisch blijft. Een hoofdstuk waarbij alles hetzelfde lijkt te blijven, maar wel met nieuwe perspectieven, als onderdeel van een groter geheel, met verschillende waarde proposities en nog meer kennis gedreven enthousiaste collega’s.

Wij zijn enorm blij om bekend te kunnen maken dat B-Critical onderdeel wordt van AVANCE ICT Groep Nederland. In het persbericht op www.avance.nl vindt je meer informatie over de wijze waarop AVANCE ICT Groep Nederland en B-Critical elkaar versterken en wat dit voor waarde toe kan voegen voor onze relaties.