Persberichten

B-Critical presenteert tijdens E2EVC Virtualization Conference

By 4 juli 2017 No Comments

E2EVC Virtualization Conference is een non-commerciële virtualisatie community waarbij 150+ technische consultants, peers informeren over actuele technische ontwikkelingen. De achterliggende gedachte: laat de experts de experts overtuigen, informatie delen en elkaar leren kennen. Ieder jaar zijn er wereldwijd meerdaagse E2EVC events (www.e2evc.com) en B-Critical is al jaren aanwezig als toehoorders en tevens om te presenteren. Met sessies rondom onderwerpen als: Microsoft Operations Management Suite, AWS integratie, ontwikkelingen op het gebied van VDI, Server 2016, Hyper Converged technologie, scripting, Applicatie en User management staan de E2EVC events garant voor indepth kennisoverdracht.

Leveranciers zoals Microsoft, Citrix, VMware, Ivanti, ControlUp, Nvidia en Nutanix zien zich vertegenwoordigd door technische consultants en architecten die specifieke onderwerpen delen en vooral ook laten zien. In Praag hebben B-Critical consultants Nico van der Stok en Igor van der Burgh een presentatie en demonstratie verzorgd voor een uitverkocht huis, over het automatiseren van een Citrix NetScaler deployment & configuratie gebruikmakend van PowerShell en Ivanti Identity Director. Gebruikmakend van Citrix NetScaler MAS (Management & Analytics Services) creëert men SSH commando’s die vervolgens overgebracht worden naar een Ivanti Automation Runbook. Gebruikmakend van Ivanti Identity Director kan deze vervolgens geagendeerd uitgevoerd worden, waarna er een volledig functionerende StoreFront Load Balancing vServer op het NetScaler platform ontstaat. Voor meer informatie: www.b-critical.nl