Systems Engineer (Senior)

Systems Engineer (Senior)

B-Critical is op zoek naar gedreven en enthousiaste Systems Engineers & Senior Systems Engineers met kennis van Microsoft, Citrix, VMware en/of Cisco. Als Systems Engineer ben je breed inzetbaar voor opdrachten waar Virtualisatie, System Management, Networking en Security centraal staan.

Werkzaamheden: Als Systems Engineer ben je in staat zelfstandig om Microsoft, Citrix, VMware en/of Cisco implementaties van MKB tot Enterprise omgevingen te beheren en te implementeren. Afhankelijk van je kennisniveau bestaan de werkzaamheden uit: beheren, implementeren of migreren van veelal virtuele IT infrastructuren. Tevens vindt je het leuk om tijdens technische sessies, interne trainingen of via ons blog, je kennis te delen met collega’s.

Onze ideale nieuwe collega’s voldoen aan de volgende criteria:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de IT-branche
  • Goede communicatieve vaardigheden, schriftelijk en mondeling (Ned. & Eng.)
  • Kennis van Project Management en beheers processen (bijv. ITIL/ Prince2)
  •  kennis en certificering van Microsoft (MCITP EA, MCSA 2012)
  • Certificering en ervaring van Cisco, Citrix, of VMWare

Werken bij B-Critical moet vooral leuk en uitdagend zijn. B-Critical is een bedrijf met een persoonlijke en informele cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. De belangrijkste kernwaarden van B-Critical zijn: Onafhankelijk, Deskundig, Gedreven, Verantwoordelijk, Kwaliteit en Klantgericht. Voor Systems Engineers bestaat binnen B-Critical de mogelijkheid om door te groeien naar een functie van Consultant, Architect of Business Consultant. Zodoende stimuleren wij je om vakgerichte trainingen te volgen, certificaten te behalen en te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij de selectie van opdrachten houden wij altijd rekening met de reistijd, omdat wij vinden dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privétijd! Uiteraard krijg je bij B-Critical een uitstekend salaris en alle zaken die je nodig hebt, zoals een auto, laptop en telefoon om je vak uit te oefenen. Het werkgebied van B-Critical is heel Nederland, hoewel onze opdrachtgevers zich concentreren rondom de grote steden.

B-Critical is trots op haar medewerkers! Alleen met onze collega’s zijn we in staat om verder door te groeien en een solide relatie met onze klanten op te bouwen. Als B-Critical Systems Engineer ben je zelfbewust, kritisch en veeleisend, tegenover jezelf en jouw collega’s. We zijn ervan overtuigd dat je onze cultuur en het team zult waarderen.

Stel jezelf de volgende vraag: ‘Wil jij helpen B-Critical naar de top 10 van IT consultancy bedrijven in Nederland te brengen?’ Als jij die uitdaging aan wilt gaan, bel ons op 085-4013790 of mail naar info@b-critical.nl .