Cloud Advies

Wilt u de stap richting de cloud gaan zetten? De cloud (privaat, publiek maar veelal hybride) kan fantastische mogelijkheden bieden, mits u hier op de juiste wijze gebruik van maakt en de juiste verwachtingen heeft. B-Critical kan voor u onderzoeken welke oplossingen en leveranciers het beste bij uw organisatie passen. Zie ons als de ‘Independer’ of ‘Kieskeurig’ binnen het cloud landschap. Wij voorzien in een onafhankelijk advies en creëren transparantie in de wildgroei van cloud gerelateerde oplossingen en helpen u de juiste keuze te maken.

Inventarisatie

Gezamenlijk beantwoorden we belangrijke vragen als: Hoe ziet uw huidige infrastructuur eruit? Wat zijn de kosten? Wat zijn uw wensen en eisen? Kunt u uw huidige omgeving blijven gebruiken? Gebruikt u al applicaties uit de cloud? Voor- en nadelen voor uw organisatie? Moet u zich conformeren aan standaarden? Borging veiligheid van uw gegevens? Wat is de beschikbaarheid? Waar staat uw data? Is het schaalbaar? Bent u compliant? Wat wijzigt er voor uw IT organisatie? Wat voor SLA is er van toepassing? Wat voor termijn moet u aanhouden? Wat zijn de mogelijke kosten? Hoe renderen uw bestaande investeringen? En vele anderen vragen die resulteren in een helder en objectief advies toegespitst op uw situatie en gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloudoplossingen.

Advies

Na de grondige inventarisatie ontvangt u een rapport wat inzage verschaft in uw huidige infrastructuur en antwoord geeft op de belangrijkste vragen rondom ‘uw’ mogelijke cloud oplossing.

Voordelen

  • Onafhankelijk advies, afgestemd op uw organisatie
  • Transparantie omtrent de verschillende cloud leveranciers en oplossingen
  • Inzage in kosten en functionaliteit
  • Samenwerking met een partner met kennis van zaken